Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Jan van der Meer

52 jaar, getrouwd met Elwie en woonachtig in het mooie Oosternijkerk.

Sinds 1988 gewerkt in de ouderenzorg, eerst als ziekenverzorgende, later als leidinggevende en coach. Ook vanuit mijn theologische achtergrond kan ik na jarenlange ervaring in het omgaan met mensen zeggen:


"Mijn roeping maar ook mijn passie is: er zijn voor mensen, los van achtergrond, religie of afkomst. Het menszijn komt op de eerste plaats waarbij de uitgangspunten diens eigen kracht en mogelijkheden zijn" 

Het gaat dus om de mens met alles wat daarbij hoort: onvoorwaardelijk!

Sinds een aantal jaren ondersteun ik mensen en hun naaste omgeving bij afscheid nemen en rouw. Een intensief proces voor mensen waarbij ze geraakt worden in het diepst van hun mens-zijn.

Ik heb ervoor gekozen om hier vanaf 4 april 2014 mijn volledige werk van te maken.

Hoe één en ander precies in zijn werk gaat en wat daarvoor nodig is hangt helemaal af van de persoon of personen die het betreft en het contact wat er is.

Op deze website geef ik bij het onderwerp "mens voor mens...er zijn..." een globale beschrijving van mijn werkzaamheden.

Neem gerust contact op als er vragen zijn of als u meer duidelijkheid wilt over mijn werk en de mogelijkheden.

Wat is er fijner dan een hand op je schouder, een luisterend oor en bijgestaan worden als antwoorden op grote vragen in het leven steeds opnieuw overspoeld worden met nieuwe vragen.....

mens voor mens...er zijn...

gewoon als mens

gewoon als Jan

niet meer

niet minderJan van der Meer